TV MIDTVEST-fotograf vinder tv-pris

TV MIDTVEST's fotograf Line Morell Holm vinder prisen som årets bedste tv-fotograf ved stort kåringsshow i København.

Line Morell Holm vandt fredag aften prisen som Årets Bedste TV-fotograf. Hun var oppe imod fem andre garvede fotografer fra DR og TV2, og havde slet ikke forventet at vinde den mest prestigefyldte pris for tv-fotografer:

- Det er bare så skørt at sidde der blandt danmarks bedste fotografer. Jeg var helt rolig, da jeg sad ved scenen, for jeg var helt sikker på, at det ikke blev mig. Så jeg sad bare og prøvede at nyde at være nomineret, da mit navn pludselig blev råbt op, siger Line Morell Holm kort efter hun modtog prisen foran over 2000 mediefolk fra tv-branchen.

Line Morell Holm bor i Viborg og har arbejdet på TV MIDTVEST i 15 år. Hun begyndte som fotoelev og har gennem årene oparbejdet en stor fotografisk kunnen, der senest kom til udtryk i serien om Tvillingerne fra Holstebro. Det er for det fotografiske arbejde på denne serie, at hun modtager prisen.

- At Anders og Torben er så ens, inspirerede mig meget, når jeg filmede hos dem. Jeg ledte efter symmetri og tosomhed i alting, siger hun.

Line Morell Holm havde blandt andet et klart mål om, at så meget som muligt skulle filmes med stativ og i totalbilleder for at give serien et særligt udtryk. Resultatet blev så godt, at også TV 2 valgte at sende to længere programmer om Tvillingerne med Line Morell Holms optagelser. Serien bliver i øvrigt genudsendt på TV 2 mandag og tirsdag kl. 20.50. Serien er lavet i samarbejde med journalist Christian Bro.

Copenhagen TV Festival er den største årlige fælles event i den danske tv-branche. Alle genrer er repræsenteret på festivalen med alt fra nyheder over dokumentarer til reality, drama og underholdning. Den store finale på festivalen er Tvprisen, branchens eget awardshow, hvor årets bedste værter, programmer og initiativer bliver hædret og fejret i over 26 kategorier.

Se hele serien om de enæggede tvillinger Anders og Torben fra Holstebro her.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Samfund.