TV MIDTVEST åbner ny redaktion i Thisted

En ny lokalredaktion skal gøre det muligt for TV MIDTVEST at komme endnu tættere på thyboerne og morsingboerne.

Nu skal der fortælles endnu flere historier fra Thy og Mors. Med udgangspunkt i Thisted åbner TV MIDTVEST en lokalredaktion som et treårigt forsøgsprojekt. Formålet er at udvikle en ny form for lokaljournalistik.

Den nye redaktion får base i Thy & Co. Huset, som er et sprudlende og dynamisk miljø, hvor TV MIDTVEST kommer til at dele kontorfællesskab med 33 lokale virksomheder og iværksættere.

quoteVi har store ambitioner om at komme tættere på thyboerne og morsingboerne med gode og nære historier fra livet i landsdelen

Lone Sunesen, direktør hos TV MIDTVEST

- Vi har store ambitioner om at komme tættere på thyboerne og morsingboerne med gode og nære historier fra livet i landsdelen. Og vi glæder os til at flytte ind i det kreative hus i Thisted. Vores mål er også at nytænke og udvikle en ny type lokalredaktion i en tid med rivende udvikling og nye medievaner. Iværksætterhuset i Thy er derfor de helt perfekte rammer for os, siger TV MIDTVESTs direktør, Lone Sunesen.

De nære historier fra Thy og Mors

Formålet med den nye redaktion i Thy er, at TV MIDTVEST får endnu flere nære, relevante og vigtige historier fra Thy og Mors.

Samtidig er målet at udvikle indhold og journalistik til alle moderne platforme.

Direktør Lone Sunesen fortæller, at lokalredaktionen åbner til sommer.
Direktør Lone Sunesen fortæller, at lokalredaktionen åbner til sommer.
Foto: Lasse Uttrup, TV MIDTVEST

- Vi vil satse på det nære indhold til både tv og til de nye platforme, hvor danskerne er i dag. Vi er nødt til at geare vores virksomhed til også at lave andre formater og andre typer af indhold, som er lige så attraktive ude på de digitale platforme, som det er på tv. Det vil vi forsøge at udvikle i Thisted med fokus på den nære og lokale journalistik, fortæller Lone Sunesen.

Direktøren forventer, at redaktionen i Thisted bliver en realitet i løbet af sommeren 2019.

quoteRedaktionen bliver en base, som vi rykker ud fra. Vi skal ud at køre, og man kommer til at kunne møde os til pop op-møder rundt om i Thy og på Mors

Lone Sunesen, direktør hos TV MIDTVEST

Den nye redaktion i Thy er kommet i stand med hjælp fra TV MIDTVESTs Støtteforening og skal i første omgang køre i en treårig forsøgsperiode. 

- Vores drøm er at komme meget mere i dialog og samarbejde med thyboerne og morsingboerne om både konkrete ideer og indhold, som kan blive til historier. Redaktionen bliver en base, som vi rykker ud fra. Vi skal ud at køre, og man kommer til at kunne møde os til pop op-møder rundt om i Thy og på Mors, forklarer Lone Sunesen.

TV MIDTVEST beskæftiger i dag 82 fuldtidsansatte og har hovedsæde i Holstebro. Mediehuset har i dag også en lokalredaktion i Viborg.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Om TV MIDTVEST.