Tropenætter får os ud i det fri

De varme nætter i det midt - og vestjyske får kreativiteten til at flyde rundt omkring i landsdelen i jagten på den gode, kølige nats søvn.

Vi har det rigtig varmt i det landsdelen. I går kunne meteorologerne melde om lokale hedebølger og i går viste termometret årest højeste grader i Vestervig. 31,3 grader var der i går eftermiddags.

Men det er ikke kun varmt i dagtimerne. Flere steder er temperaturerne så langt oppe om natten, at det kan være særdeles svært at få sin skønhedssøvn. Det mærker både børn og voksne.

Kreative løsninger

Men rigtig mange af TV MIDTVESTs seere, læsere og Facebook-følgere har fundet på sjove, anderledes og ikke mindst kølige alternativer til det varme soveværelse. Langt de fleste rykker ganske enkelt ud i det fri, når hedebølgen gør det umuligt at finde ro indendørs.

Prinsessesenge i skyggen, hængekøjer og telt på trampolinen

Steffi Johansen har sendt os følgende billede:

- Min kære moder og jeg er gået med på palle-dillen, og har ydermere valgt at rykke to madrasser ud, for at vi kan sove i vores have i denne varme tid. Sengepladserne er blevet udstyret med et par insektnet, for at vi kan sove uforstyrret - med undtagelse af fuglekvidder og larmende traktorer. Det er vidunderligt, lyder det fra Steffi Johansen.

For Alex Nielsen fra Viborg er der kun én rigtig måde at komme igennem de varme nætter:

 

Sonja Poulsen og hendes familie fra Åsted ved Viborg har taget sagen i egen hånd og har droppet soveværelset til fordel for en luftmadras på græsplænen:

Anita Wessel og hendes datter er også rykket ud i det fri i Viborg:

Karina Haupt Larsen fra Dalsgård ved Viborg har taget familiens trampolin i brug på en lidt alternativ måde:

Hvis du også har droppet soveværelset, så send os et billede af dit alternative sovearrangement til redaktionen@tvmidtvest.dk

02:17 Luk video