Travlt døgn hos politiet

Biltyverier og glemsomme kunder på tankstation har betydet et travlt døgn hos regionens politistationer.

Ud over de vanlige indbrudstyve, der udnytter, at det midt - og vestjyske land lige nu er ferieland, så har de lokale politistationer flere steder haft travlt det sidste døgn. Blandt andet flere drukneulykker har sendt mandskabet ud til både Vestervig og Ringkøbing Fjord.

Københavnske biltyve i Ringkøbing

I den noget mindre dramatiske ende, kunne lokalpolitiet i Ringkøbing i nat anholde to mænd, der havde taget turen fra København til den vestjyske by. Det er jo i sig selv ingen forbrydelse, men fordi de to unge mænd på henholdsvis 19 og 21 år var kørende i en stjålen bil, ja så fik deres 'Tour de Ringkøbing' altså en brat ende i nat.

De to københavnere er begge kendt af politiet, og den videre efterforskning skal nu afgøre, om de to skal fremsættes i grundlovsforhør.

Kørte fra regningen på Statoil

I Kjellerup ved Silkeborg havde en kunde tilsyneladende ikke lyst til at betale regningen for de 38 liter diesel til en værdi af 400 kroner, som vedkommende fyldte på sin VW-Transporter onsdag klokken 11.35 på Statoil.

Politiet har derfor tænkt sig at aflægge ejeren af bilen, der i følge nummerpladen hører hjemme i Randers, et venligt besøg. Bilen er ikke meldt stjålet, så ejeren kan med stor sandsynlighed se frem til en sigtelse for tyveri, en bøde på omkring 1200 kroner plus opkrævning på 400 kroner til Statoil.

- Det sker - hvis ikke dagligt - så i hvert fald meget ofte, at vi oplever, at nogen løber fra regningen efter at have tanket brændstof på en tankstation, forklarer Mogens Rubech fra Silkeborg Politi.

Stjålet bil i Kjellerup

På Vestbovej i Kjellerup har en biltyv haft held til at stjæle en VW Golf varebil. Den er forsvundet fra en parkeringsplads og er nu efterlyst af politiet.

Så ser du en stor, gul varebil med registreringsnummer RX 88333, så kontakt gerne politiet på