'Tour de Vestkysten' fortsætter: Politiet og borgerne lærer meget af hinanden

Midt- og Vestjyllands Politi dækker et stort område af Danmark. Derfor rykker de ud med den mobile politistation for at skabe nærvær.

Midt- og Vestjyllands Politi tager endnu en Tour de Vestkysten, som de selv kalder det.

Det foregår på den måde, at en mobil politistation kører rundt til seks forskellige, vestjyske byer med missionen om at vise, at de er tilgængelige og skaber nærhed, tryghed og dialog.

Det oplyser politiet på Twitter.

Største geografi i landet

Midt- og Vestjyllands Politi har et stort geografisk område at dække. Derfor er det vigtigt for dem at få talt med de borgere, der er i dækningsområdet.

- Vi er den politikreds i landet, der har den største geografi. Næsten en fjerdedel af Danmarks areal ligger inden for vores kredsgrænse. Den mobile politistation giver os en fleksibilitet til at rykke derhen, hvor borgerne er – og om sommeren er der mange mennesker ved vestkysten. Når vi rykker ud med den mobile politistation, får vi lejlighed til at tale med mange mennesker, som vi ikke ellers ville komme i kontakt med. På den måde lærer politiet og borgerne meget om hinanden, fortæller vicepolitiinspektør Ralf Hove Larsen, leder af forebyggelsesafdelingen ved Midt og Vestjyllands Politi, på politiets hjemmeside.

Det er dog ikke kun den vestjyske del af regionen, der kan se frem til besøg. Den mobile politistation besøger endvidere også midtjyske byer over sommeren.

Få et overblik over, hvor og hvornår politiet besøger dit nærområde herunder:

Her besøger Midt- og Vestjyllands Politi