Top fem: De fedeste øjeblikke

Midt- og Vestjylland var fyldt med sjove påfund og fede billeder, som TV-producerne fangede i transmissionen. Vi har fundet de fem bedste steder.

traktore.jpg

Mellem Lemvig og Struer blev seerne mødt af dette imponerende syn. 20 traktorer agerede cykelhjul, da de lokale landmænd gjorde opmærksom på sig selv. Det fungerede bare.

middelalder.jpg

I Struer blev Giro d'Italia pludseligt omdannet til en middelalderlig sværdkamp. Et originalt indslag, som fik smilene frem hos de fleste.

holstebro.jpg

Flere steder på ruten lignede Midt- og Vestjylland det rene Tour de France. Bakkerne i Lemvig lignede på nærmeste Alpe D'huez, og hen langs Sønderbrogade i Holstebro havde rytterne ikke mange meter at køre på. Midt- og vestjyderne tog Giro'en til sig.

roedrundkorsel.jpg

Hele vores område har på det nærmeste været malet lyserødt den seneste tid. Til irritration for nogen, men til fornøjelse for endnu flere. Nogle steder var de mere flittige med den lyserøde malerbøtte end andre, her er vi lidt udenfor Herning.

sorvad.jpg

Ingen af de mere end 100 millioner TV-seere kunne være i tvivl om, at feltet kørte igennem Sørvad. Imponerende kæmpecykel på taget.