Tilbage til TV/MIDT-VEST

Tidligere studievært, Pia Lange Christensen, tilbage som redaktionschef

TV/MIDT-VEST får til sommer en ny redaktionschef. Det er Pia Lange Christensen, der vender tilbage til TV/MIDT-VEST efter to et halvt år som redaktionschef på DR Midt & Vest.

Pia Lange Christensen bliver til august en del af ledelsen på TV/MIDT-VEST. Den 39-årige redaktionschef har i 14 år arbejdet med den regionale journalistik i det midt- og vestjyske, og hun har siden februar 2011 været chef for DRs distrikt i landsdelen.

-Jeg har været glad for at stå i spidsen for DR Midt & Vest, for det har været en spændende og udviklende ledelsesopgave. Men nu ser jeg frem til at kunne koncentrere mig mere om TV og til at blive en del af TV/MIDT-VESTs ledelseshold, siger Pia Lange Christensen.

Hun har tidligere været ansat på TV/MIDT-VEST i 12 år som studievært, reporter og redaktør, og seerne kender hende som stationens ansigt udadtil. Det bliver dog primært bag skærmen, at den 39-årige redaktionschef får sine nye arbejdsopgaver og ansvarsområder.

TV/MIDT-VESTs direktør Ivar Brændgaard ser frem til samarbejdet med Pia Lange Christensen.

-Jeg er meget glad for at kunne hente en dygtig og alsidig medarbejder tilbage til TV/MIDT-VEST i en ny rolle. Det er en styrkelse af stationens ledelsesgruppe. Den nye 24-timers kanal og et forestående kommunalvalg kræver en ekstra indsats, og Pia Lange Christensens tilbagevenden er en gevinst for TV-stationen, siger han.

Pia Lange Christensen bor vest for Viborg med sin familie. Hun er uddannet journalist og er i øjeblikket i gang med at tage en diplomuddannelse i ledelse på AU-Herning.