Thorup: Mega vigtig kamp

FC Midtjylland skal forsøge at spille sig videre fra anden kvalifikationsrunde i Europa League, når de møder ungarske Ferencvaros.

Et af de helt store mål i denne sæson for FC Midtjylland er at nå frem til Europa Leagues gruppespil. For en uge siden tog FC Midtjylland et skridt i den rigtige retning, da holdet i anden kvalifikationsrunde vandt 4-2 ude over ungarske Ferencvaros. 

- Vi har spillet første halvleg i Ungarn og har lavet et af de helt store comebacks i dansk fodbold. Det skal vi følge op på i morgen med en sejr, siger Jess Thorup.

I weekenden startede Superligaen, og den bød ikke ligefrem på optimale forberedelser. FC Midtjylland tabte forud for Europa League-opgøret med hele 4-0 på Brøndby Stadion i Superliga-premieren. Men optimismen fejler nu ingenting på heden forud for morgendagens kamp i Herning:

- Vi kommer ikke ret godt fra Brøndby. Det var en hård kamp for os. Men nu spiller vi i Europa, og vi skal være klar til at kunne skifte scene. Nu venter der os en mega vigtig kamp på MCH Arena, siger cheftræneren.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Sport.