Tesla storhitter

Den elsdrevne luksusbil Tesla storsælger som brugt bil. Der er så stor efterspørgsel på afgiftsfrie herreslæde, at forhandlerne har svært ved at skaffe biler nok.

6-900.000 kroner koster en brugt Tesla. En af de mest populære biler lige nu. Hos Frandsen Biler i Skive har de svært ved at imødekomme den store interesse.

- Det går forrygende. Vi har svært ved at følge med og skaffe brugte Teslaer. Det er så stor efterspørgsel på dem nu, siger sælger hos Frandsen biler Morten Veje.

En af dem, der har investeret i godt og vel 2 tons billuksus er Klaus Kristensen fra Hvidbjerg. For et halvt år siden valgte han at skifte sin dieselbil ud med den eldrevne Tesla.

- Mercedes og BMW kan godt gå hjem og lægge sig. Det er sket for mit vedkommende, siger han.

tesla32.jpg

For Klaus Kristensen var det ikke de økologiske hensyn, der vægtede højest i begyndelsen, men i dag er han glad for sit valg.

- Jeg har solceller på taget derhjemme og kan hælde det direkte på bilen og køre uden at belaste miljøet. Det har jo bare været en kæmpe fordel og gjort, at man kan køre rundt og være glad og ikke svine, mens man kører, fortæller den begejstrede bilejer.

tesla2.jpg

Hør bilforhandler Morten Veje fortælle om den massive efterspørgsel på luksus-elbilen: 

 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Erhverv.