Syg Johnny Madsen aflyser

Efter hasteindlæggelse aflyser Johnny Madsen koncerter frem til næste weekend.

Skives musikfestival 'Rock ved Åen' og 'Nye hede Rytmer' i Silkeborg bliver uden Johnny Madsen i år. Det skriver Ekstra Bladet.

- Faktisk aner jeg intet om, hvad der er sket, for vi er bare blevet oplyst om, at han ikke kommer på grund af sygdom. Mere ved vi ikke. De nærmere omstændigheder blev ikke oplyst af bookeren, men jeg forstod da så meget, at Madsen også måtte melde afbud i Silkeborg, fortæller bagmanden for Rock ved åen, Lars Bielefeldt til Ekstra Bladet.

Skal undersøges

Johnny Madsen måtte forleden hasteindlægges på Esbjerg Sygehus, fordi han blev træt og skidt. Det fortæller en person med meget nær tilknytning til den kendte musiker i Nordby på Fanø til Ekstra Bladet.

Under indlæggelsen blev Madsen stabiliseret og er nu sendt hjem igen med besked på at holde sig i ro.

Snart klar igen

Han skal i den kommende tid gå til undersøgelser som skal klarlægge, hvorfor han pludselig fik så lav en blodprocent.

Tourmanager, Henrik Laurvig, er ikke i tvivl om, at han hurtigt er på højkant igen.

- Vi har ganske rigtigt aflyst to jobs, men vi spiller igen næste lørdag, så værre er det ikke. Men vi har alle kunnet se på det seneste, at han var noget mat, siger Henrik Laurvig.

- Johnny er ok nu og humøret er fint. Han har fået besked på at holde sig i ro, men sådan som han lød i telefonen i dag, skulle det slet ikke undre mig, at han render rundt på golfbanen, før nogen ved det, siger Henrik Laurvig.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Samfund.