Struer-huse sælger næstdårligst

Det ser rigtig skidt ud for husejere i Struer Kommune, der ønsker at sælge. Og generelt har regionens husejere svære kår.

Struer Kommune er landets næstdårligste for husejere, der ønsker at sælge deres hus. Det viser en opgørelse, som Boliga.dk netop har offentliggjort.

Blot 14 procent af de villaer og rækkehuse, der i Struer Kommune blev sat til salg i første halvdel af 2014, er nu blevet solgt. Det giver Struer en placering som undersøgelsens næstdårligste kommune.

Kun Langeland Kommune er dårligere end Struer - her er blot 13 procent af husene, der i første halvår blev sat på boligmarkedet, blevet solgt.

Midt- og Vestjylland under landsgennemsnittet

Mens Struer Kommune ligger i undersøgelsens absolutte bund, er Herning Kommune den bedste kommune i Midt- og Vestjylland, når det kommer til hussalg. Alligevel ligger Herning langt fra toppen.

Først på plads nr. 39 finder man den midtjyske købstad, hvor 32 procent af de boliger, der blev sat til salg i første halvdel af 2014, nu er blevet solgt.

På landsplan er det i gennemsnit knap 33 procent af de udbudte boliger, der er blevet solgt. Det betyder altså, at selv den bedst placerede midt- og og vestjyske kommune ligger under landsgennemsnittet. Størstedelen ligger dog betydeligt under.

I både Ikast-Brande og Viborg Kommuner er det fx blot 24 procent af de boliger, der blev sat til salg i første halvår, der nu er blevet solgt. I Morsø Kommune er tallet helt nede på 18 procent.

Vil du se, hvor din kommune er placeret, finder du Boligportalen.dk's opgørelse HER

.

Her kan du i øvrigt finde en lignende opgørelse over salget af fritidshuse og ejerlejligheder.