Stjæler legetøj fra hospitaler

Børneafdelinger på hospitaler kan ikke have legetøjet i fred.

Legetøjet på hospitalernes børneafdelinger er til de syge børn, men ikke alle respekterer det. Masser af legetøj, dvd'er og andre ting forsvinder hver uge fra afdelingerne. Det skriver P4 Midt og Vest.

Stort problem

Blandt andet hospitalet i Viborg og Herning er ramt af tyverierne. For nyligt gik det op for børneafdelingen på Regionshospitalet i Herning, hvor stort problemet var, da de ryddede op i dvd'er og playstationspil.

- Da vi var færdige, var der mellem 50 og 60 tomme hylstre, og det var kun et par måneder siden, vi sidst ryddede op, fortæller afdelingssygeplejerske Sonja Hougaard til P4 Midt og Vest.

Hvem der stjæler legetøjet, ved man ikke, men Sonja Hougaard tror, at det kan være forældre, eller de besøgende der kommer på afdelingen. Også barnevogne, rangler og fjernbetjeninger er forsvundet fra børneafdelingen.

Stjålet modermælkserstatning

På børneafdelingen i Viborg har man nu taget konsekvens af tyveriet. Alle playstationspil og dvd'er er blevet låst inde. Børnene kan stadig benytte det, men nu foregår det på den måde, at man skriver sit navn på en liste, når man låner det. Desværre er legetøjet ikke det eneste, de skal være opmærksom på i Viborg. Også modermælkserstatning, bleer, dyner og puder er blevet stjålet.

Se mere om tyveriet fra Børneafdelingerne her:

 

Folk stjæler i stor stil fra børneafdelingerne på hospitalerne - blandt andet i Herning og Viborg

Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien 112.