Spillerne snød bookmakerne i borgmester-spil

Oddssætter fra Holstebro havde helt styr på, hvem der blev borgmester i kommunerne, men det havde spillerne også.

Midt- og vestjyske spillere tjente penge på kommunalvalgsfarvoritterne. De sikre borgmestre gik hjem, og det havde spillerne luret. 

Kenneth Krog fra Mejrup ved Holstebro er oddssætter i Cambi Sportsolutions. Han leverer odds til bookmakerne Unibet, Leovegas og 888. Han har lavet odds på en lang række kommunal- regions- og folketingsvalg. Denne gang har hans odds på de midt- og vestjyske kommuner ikke tjent mange penge til bookmakerne. 

- Det har været svært den her gang. Det har været rigtig, rigtig svært. Normalt når jeg sætter odds på forskellige politiske events, så er der nogle meningsmålinger, og det har man ikke benyttet sig af ret meget den her gang. 

- Især i Thisted, har det godt nok været svært. Her kan man virkelig tale om at handle i blinde. Der var jo tre konservative. Jeg havde virkelig svært ved at hitte ud af, hvem der kunne vinde bare af de tre. Eller om det overhovedet var realistisk, siger Kenneth Krog.   

Spillerne ramte favoritterne

Selv havde Kenneth Krog luret borgmestrene. Men på trods af at oddset var endog meget lavt på borgmester-favoritterne, spillede spillerne alligevel hovedsageligt på netop favoritterne, som viste sig også at vinde.  

- Selv om jeg f.eks. i Holstebro har sat H.C. Østerby til odds 1,02, så er samtlige spil alligevel kommet på H.C. Østerby, og der var tydeligvis en værdi i det, fordi han var så sikker, som han var. Så selv odds 1,01 havde måske også været for højt, siger Kenneth Krog.  

Han har tidligere leveret odds på masser af valg men aldrig før så mange spil som i år.

- Det har taget omkring tre gange længere tid end det plejer også. Fordi nu har jeg lige pludselig skulle dykke ned i samtlige dramaer, der var i kommunerne, og det har været spændende men her til sidst, var det heller ikke så sjovt læpngere, siger Kenneth Krog med et træt grin. 

Er der noget, der har overrasket dig i de midt- og vestjyske kommuner?

- Nej, altså. Det har overrasket mig, at det tog så lang tid at få Hans Østergaard (Venstres nyvalgte borgmester i RIngkøbing-Skjern red.)  på plads. Den havde jeg sat til odds 1,14 på at Hans Østergaard ville blive valgt som borgmester.

- Men jeg kunne jo godt se, at samtlige spil blev sat på, at han ikke blev borgmester. Det gav altså fem gange pengene igen, men jeg lod være med at røre oddsene, fordi jeg tænkte, folk må være jubeloptimister eller et eller andet. Men det viste sig jo, at det var mere kompliceret end som så. Så jeg var lidt lettet den anden dag, da det tonede frem på TV MIDTVEST, at nu var Hans Østergaard blevet borgmester siger Kenneth Krog. 

- Og det var så også det eneste spil, vi vandt på, tilføjer Kenneth Krog. 

Kenneth Krog sætter også odds på Vild Med Dans og fodboldkampe. 

 

   

 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Politik.