Søren Pape stiller op i Midt- og Vestjylland

Den tidligere Viborg-borgmester og nye konservative leder, Søren Pape, stiller op i Vestjyllands Storkreds til det næste valg.

Når der inden for et år bliver udskrevet folketingsvalg, stiller Søren Pape op i Midt- og Vestjylland. Det står klart efter et møde i den konservative, vestjyske storkredsbestyrelse i går aftes.

Den tidligere Viborg-borgmester glæder sig over, at han skal opstilles hjemme.

- Jeg er opvokset her, og jeg bor her. det er her, jeg kommer fra, og det er her, jeg hører hjemme. Selvfølgelig skal jeg opstilles i Midt- og Vestjylland, og det er jeg stolt og beæret over, at de konservative midt- og vestjyder også gerne vil have mig, siger Søren Pape i en pressemeddelelse.

Søren Pape vurderer, at han har gode muligheder i landsdelen.

- Jeg går ydmygt til sagen, men jeg har både min baggrund som byrådsmedlem, som borgmester, som lærer og som underviser her i Midt- og Vestjylland, så det er selvfølgelig det område, jeg kender bedst. Nu glæder jeg mig endnu mere til folketingsvalget" siger Søren Pape.

Lokal glæde

Også hos de lokale konservative er der begejstring over opstillingen.

- Vi er meget glade for, at Søren vil stille op her hos os i Vestjyllands Storkreds. Vi kender Søren som en dygtig borgmester og et meget aktivt og engageret menneske. Han har vores fulde opbakning, og vi glæder os til at arbejde endnu tættere sammen med ham, siger Christian B. Espersen, der er formand for Det Konservative Folkeparti i Vestjyllands Storkreds.

Til sidste folketingsvalg fik De Konservative ikke et mandat i Midt- og Vestjylland, derfor vil det kræve fremgang for Søren Pape Poulsen, hvis han skal stemmes ind i Folketinget.