Skyline: Politikere arbejder på højtryk

Erhvervsministeriet og de store bredbåndsselskaber er i dag mødtes for at finde en løsning for kunder i det krakkede Skyline.

I dag lukker Skyline efter planen for alle sine omkring 40.000 kunder. Heraf er mange erhvervskunder på landet, der er helt afhængige af en ordentlig bredbåndsforbindelse. Erhvervsministeriet og teleselskaberne holder i øjeblikket møde for at finde en løsning, oplyser ministeriet til TV/Midt-Vest.

Ifølge Erhvervs- og vækstminister Ole Sohn er det vigtigt, at der hurtigt findes en ordentlig løsning for virksomheder og privatkunder, og han opfordrer branchen til aktivt at medvirke til, at de ramte kunder hurtigst muligt får tilbudt alternative bredbåndsløsninger.

EnergiMidt tilbyder overgangsordning

EnergiMidt er et af de selskaber, der har fået mange nye erhvervskunder efter Skylines konkurs. På grund af den store efterspørgsel på EnergiMidts fibernet, er der i nogle tilfælde ventetid på tilslutningen, skriver selskabet i dag i en pressemeddelelse. Derfor tilbyder EnergiMidt nu de ventende kunder en overgangsordning.

 - Alle erhvervskunder, der kommer til at vente, får mulighed for at vi straks sender en pakke med posten med en trådløs løsning. Det er klart, at den midlertidige trådløse forbindelse ikke er på højde med fibernet, men vi tilbyder den for at komme de ramte virksomheder hurtigst muligt til undsætning, fortæller Morten Sønderskov, der er forretningsleder, i Fiberbredbånd Erhverv.

 

 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Erhverv.