Skyline: Nu ryger forbindelsen

Det er ikke lykkedes for Skyline at finde et firma, som vil overtage det trådløse netværk. Tirsdag bliver kundernes forbindelser lukket ned.

Efter flere uger i det uvisse, fik Skylines kunder klar besked fredag aften på selskabets hjemmeside.

 - Trods intensive salgsbestræbelser er det nu beklageligvis afdækket, at det som følge af en række forhold ikke er muligt at overdrage hele eller dele af Skyline netværket til en ny operatør. Det medfører, at konkursboet beklageligvis ikke fremadrettet kan finansiere driften af netværket. Som følge heraf vil driften af netværket derfor blive nedlukket indenfor de nærmeste dage.

Skyline forsøgte til det sidste at finde et selskab, som ville overtage teknikken og kunderne, så Internet-leverancen kunne fortsætte. Det er det, der nu er mislykkedes, og det betyder, at kunderne nu skal lede efter en alternativ Internet-leverandør, når forbindelserne lukkes ned tirsdag. Og det kan blive svært for mange.

Skyline var eneste mulighed i yderområderDet var kun Skyline, der leverede ubegrænset og hurtig Internet i mange yderområder. TDC kan ikke levere bredbånd via telefonledningen, og fibernet er der ikke noget af. Samtidig er der ofte dårligt mobil-signal, og så er det heller ikke en løsning.

Få men dårligere alternativer

En af mulighederne er at få Internet leveret fra Net1.dk. Firmaet benytter et mobildata-system, som har særligt langtrækkende egenskaber. Men forbindelsen er hverken lige så hurtig eller billig som Skyline, og så er der et loft over, hvor meget man må benytte den.

mobilsiden.dk har kigget på, hvilke andre alternativer der er for Skylinekunderne.