Skræmmeklovne bliver jagtet

Mange episoder med skræmmeklovne har fået nettet til at gløde, og her opfordrer flere til selvtægt.

Foto: Colourbox

De skræmmende klovne er blevet lagt for had på internettet. Efter de mange episoder med skræmme-klovne opfordrer flere nu til selvtægt.

På Facebook har en ny gruppe, Klovnejagt i Holstebro, siden tirsdag fået mere end 400 nye medlemmer. 

Her og i flere andre Facebook-grupper bliver der efter episoden i Holstebro tirsdag aften, hvor to røvere med klovnemasker og en kølle truede en ung mor med barnevogn til at udlevere dankort ved at sætte ild på barnevognens myggenet, ikke lagt fingre imellem i forhold til, hvad de synes om klovnene.

- Er lige her til aften blevet mere end klar til klovnejagt. Har de sidste tre aftener travet byen tynd med hunden, men da det kom frem, at en mor var blevet røvet og sat ild til hendes barnevogn, så er det kraftedeme ikke sjovt længere... Jeg er mere end frisk på at jagte klovne, lyder en kommentar, hvor der også er et billede af et golfjern.

- Vi er klar. Han har lige øvet sig på et klovneben, lyder en anden kommentar sammen med et billede af en schæferhund.

Ramte klovn med bildør

29-årige Mikael Daasbjerg fra Salling mødte i søndags en af de uhyggelige klovne. Selv om det er ulovligt at udøve selvtægt, ramte han klovnen med sin bildør.

- Personligt så mener jeg, at han havde fuldt ud fortjent det. Han stikker så af efterfølgende, og det tror jeg egentlig, han skulle være lidt glad for for at sige det, som det er. Jeg fortryder ikke, at jeg fik ram på ham med bildøren. Overhovedet ikke. Jeg fortryder, at jeg ikke fik fat i ham - det irriterer mig faktisk lidt. Meget faktisk, siger Mikael Daasbjerg.

Politiet advarer folk mod at kriminalisere sig selv ved at begå selvtægt og opfordrer i stedet folk til at kontakte politiet.

02:10 Luk video