Skal Karup Lufthavn hedde Midtjyllands Lufthavn?

På et pressemøde i næste uge ventes Karup Lufthavn at offentliggøre Midtjyllands Lufthavn som sit nye navn. Det skriver Check-in.dk

Karup Lufthavn skal have nyt navn. Et navn, der sammen med  forskellige nye strategiske tiltag skal være med til at tiltrække flere passagerer.

Midtjyllands Avis erfarer man, at der kommer flere flyafgange, ligesom den offentlige transport til lufthavn skal styrkes.

Lufthavnschef Frans Bjørn-Thygesen ønsker ikke at bekræfte oplysningerne fra Midtjyllands Avis og er i øvrigt meget fåmælt omkring indholdet af pressemødet.

Men det nye navn på lufthavnen kan meget vel blive Midtjyllands Lufthavn. Det hænger sammen med, at reklame- og webbureauet Makers i Randers onsdag registrerede domænenavnet midtjyllandslufthavn.dk hos DK-Hostmaster, der står for tildelingen af domænenavne i Danmark.

Makers er samtidig reklamebureau for Danish Air Transport (DAT), der betjener indenrigsruten fra Karup til København.

På spørgsmålet om Midtjyllands Lufthavn er det nye navn for Karup Lufthavn, siger lufthavnschef Frans Bjørn-Thygesen til CHECK-IN.dk:

- Vi arbejder med flere forskellige navne, så det har jeg ingen kommentarer til, men Midtjyllands Lufthavn er da et godt forslag, da det dækker over, hvad vi er.

Ingen kender Karup
At Karup Lufthavn vil ændre sit navn, er noget som gennem tiden er blevet anbefalet fra mange sider. Da Norwegian fløj på indenrigsruten fra København til Karup, opfordrede man flere gange lufthavnen til at overveje et andet navn, da Karup ikke kunne bruges markedsføringsmæssigt, når man skulle tiltrække rejsende udenfor Danmark.

Karup Lufthavn er et andelsselskab ejet af kommunerne i Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Ringkøbing-Skjern, Skive, Struer og Viborg der alle er beliggende i Region Midtjylland.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Trafik.