Serie: Hvor blev borgmestrene af?

TV/Midt-Vest besøger en række tidligere borgmestre - hvad laver de nu?

En kører bus, en anden arbejder frivilligt til gavn for Afrika, og en tredje bruger tiden på at rejse og spille billard.

Den 17. november er det  et år siden, der var kommunalvalg, og TV/Midt-Vest bruger anledningen til at undersøge, hvordan det er gået med de borgmestre, der forlod posten efter valget - frivilligt eller ufrivilligt.

Vi begynder mandag med Viborgs tidligere borgmester Johannes Stensgaard, og de kommende dage følger så Martin Merrild fra Struer, Arne Lægaard fra Holstebro, Erik Hove Olesen fra Thisted og Torben Nørregaad fra Ringkøbing-Skjern.

Se indslagene her på siden i løbet af de kommende dage.

Den tidligere borgmester Johannes Stensgaard fra Viborg bruger mere tid på det nære - og på de fattige i Afrika.

 

Selvom man er forhenværende - så behøver man jo ikke at holde hænderne i sine overalls.Der stadig fuld tryk på hverdagen for den tidligere borgmester i Struer.

 

 

Bestyrelsesmøder, formøder, officielle - og uofficielle møder. Det kunne lyde som et vaskeægte borgmesterliv - men det er ingredienserne i ex-borgmester Arne Lægaards nye liv.

 

 

Ved det seneste kommunalvalg sagde en række markante borgmestre farvel.I dag handler det om en sindig thybo, der nyder roen som pensionist og absolut ikke savner de politiske slagsmål.

 

I serien om borgmestre, der sagde farvel, er vi nået til Torben Nørregaard, borgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune