Seernes billeder: Midt-og vestjyderne sætter hak ved hængepartierne

Hængepartier er der nok af, så derfor udnytter mange midt- og vestjyder corona-tiden til de praktiske gøremål.

De fleste af os har en eller flere af slagsen, de fleste af os vil dem gerne til livs, men de færreste får rent faktisk gjort noget ved det.

Uanset om det er rodeskuffen i køkkenet, skabet i entreen, der ikke længere kan lukke på grund af mængden af aflagt vintertøj, redskabsskuret i haven, der har set bedre dage, eller bunken af vasketøj, der vokser og vokser, så er hængepartier en del af livet.

Men i en tid, hvor tiden har fået et helt nyt perspektiv, fordi rigtig mange er tvunget til at gå rundt derhjemme i stedet for at tage på arbejde, i skole eller til fritidsaktiviteter, der kan man én gang få alle få has med de trælse hængepartier.

Og det gør flere af jer lige nu. Nogen mere eller mindre frivilligt.

Frank Kingo Mikkelsen fra Mønsted ved Viborg kommer ikke til at kede sig – her er det hans dosmerseddel – skrevet af konen. Og han er med egne ord ved at være igennem sine mange opgaver.

I Mønsted har Frank Kingo Mikkelsen ikke kedet sig. Det har hans kone sørget for.
I Mønsted har Frank Kingo Mikkelsen ikke kedet sig. Det har hans kone sørget for.
Foto: Privatfoto: Frank Kingo Mikkelsen

Coronakrisen betyder, at en hel del danskere enten arbejder hjemmefra eller er i karantæne og dermed skal blive på egen matrikel. Vi skal holde afstand til hinanden for at undgå smittespredning, og vores hverdagen ligner i det hele taget ikke helt sig selv. Men derfor kan tiden jo sagtens udnyttes til at få klaret nogle af alle de praktiske ting, som en normal hverdag ikke altid tillader.

Pernille Diane Højgaard Jensen har for eksempel fået malet sit gamle badeværelse i hjemmet i Aulum. Så nu er de brune 70’er-fliser som forvandlet.

Pernille Diane Højgaard Jensens badeværelse er som forvandlet.
Pernille Diane Højgaard Jensens badeværelse er som forvandlet.
Foto: Privatfoto: Pernille Diane Højgaard Jensen

Jessica Utendörffer fra Sdr. Vium sydvest for Skjern har også haft travlt derhjemme. Hun har fået fikset både have og bryggers – og har delt både før- og efterbillederne med os her:

Jessica Utendörffers bryggers før Corona-krisen.
Jessica Utendörffers bryggers før Corona-krisen.
Foto: Privatfoto: Jessica Utendörffer
Jessica Utendörffers bryggers efter Corona-krisen.
Jessica Utendörffers bryggers efter Corona-krisen.
Foto: Jessica Utendörffers

Har du også fået bugt med nogle af alle hængepartierne derhjemme, så kan du dele dine billeder eller video med os på vores hjemmeside.  

Og er du nysgerrig på, hvad andre midt- og vestjyder får tiden til at gå med eller oplever i denne tid, så kan du se mange flere videoer og billeder her.