Rige nordmænd skal på ferie i Midt- og Vestjylland

Hvis det står til samarbejdet Enjoy Limfjorden, så skal flere nordmænd holde ferie i Midt- og Vestjylland. En stor markedsføringskampagne bliver skudt i gang nu.

Hvis det står til det tværkommunale partnerskab Enjoy Limfjorden, så skal flere købestærke nordmænd lokkes til at holde ferie i det midt- og vestjyske. Derfor sætter Enjoy Limfjorden nu gang i en stor markedsføringskampagne, hvor man blandt andet deltager på Norges største feriemesse i Oslo og kører en digital kampagne på flere norske hjemmesider.

- Norske gæster er meget interessante for os, da de i forvejen har et stort kendskab til Danmark, og fordi de rigtig godt kan lide at besøge landet, siger leder af Enjoy Limfjorden, Peter Emsenhuber Graversen.

Købestærke nordmænd
Nordmændene er ikke blege for at bruge penge, når de holder ferie. Ifølge VisitDenmark har nordmændene et gennemsnitligt døgnforbrug på 1184 kroner. Danske og tyske gæster har til sammenligning et forbrug på henholdsvis 772 kroner og 464 kroner.

- Norge er for os et attraktivt marked, da nordmændene kendetegnes ved et stort døgnforbrug. Samtidig efterspørger de natur- og kulturoplevelser, og det er en efterspørgsel, som vi mener at kunne dække i Enjoy Limfjorden, siger formand for Enjoy Limfjorden, Claus Damgaard.

Enjoy Limfjorden er et samarbejde mellem Skive, Morsø, Viborg, Lemvig, Struer og Holstebro. Målt på overnatninger er det Danmarks 7. største destination med over 2,2 millioner overnatninger.
 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Erhverv.