Rejsearrangører har travlt

Midt- og Vestjyderne har fået nok af det ustadige sommervejr. Rejsearrangørerne melder om travlhed. Folk vil sydpå i sommerferien.

Temperaturer der minder om en efterårsdag får midt- og vestjyderne til lommerne. Landsdelens rejsearragører melder om travlhed. Folk gider ikke fryse, de vil sydpå til sol og varme i sommerferien.

- Vi har de senste uger solgt tre gange så mange rejser, som vi gjorde i samme tidsrum sidste år, fortæller Bjarke Hansen, direktør i Primo Tours med base i Ringkøbing.

Også Bravo Tours med hovedsæde i Herning har travlt. Direktør Peter Hornshøj frygter ligefrem, at ferierejserne sydpå bliver udsolgt:

- For forbrugerne bliver det måske den sværeste sommer, vi har set i mange år. Der er solgt mange flere rejser, end der plejer at være på nuværende tidspunkt. Det bliver vanskeligt at få rejser i sidste øjeblik, siger Bravo-direktøren.

Bravo Tours har på nuværende tidspunkt solgt det dobbelte antal rejser i forhold til 2011. Også Falk Lauritsen melder om et stigende salg.

Landsdelens rejsebureauer har solgt dobbelt som mange rejser på grund af det kølige sommervejr.