Redningsaktion i Vorupør: Mor og barn reddet op af vandet

Midt- og Vestjyllands Politi advarer alle mod at bevæge sig ud på moler og høfder i det voldsomme vejr.

Det voldsomme blæsevejr har her til formiddag været i skyld, at en mor og hendes barn er faldet i vandet ved Vorupør. De to gik sig en tur ud af Nørre Vorupør Mole og blev derfra skyllet i vandet af en større bølge.

Det betød, at redningshelikopter, redningsbåd, ambulance og politi kort efter var tilstede ved molen, men heldigvis blev de to reddet op af vandet af fire redningsfolk. Det er fire lokale fra Kystredningstjenesten i Nørre Vorupør, der har hjulpet dem op af vandet.

- Vi er stadig tilstede deroppe for at få klarlagt hændelsesforløbet. Ambulancen er ved at tjekke om det to personer skal køres til tjek på hospitalet, fortæller Henrik Nielsen, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Meldingen på alarmcentralen løb ind klokken 12:12. Det fik politiet til at sende det store beredskab til Vorupør, men kort efter var hele aktionen afsluttet.

En af de fire redningsfolk er kommet til skade ved redningsaktionen. Han er kørt til behandling på akutmodtagelsen på Hospitalet i Thisted.

Efterfølgende har Midt- og Vestjyllands Politi valgt at advare alle mod at bevæge sig ud på moler og høfder i det voldsomme vejr.

- Advarsel! Det kan være forbundet med livsfare at færdes på moler og høfder langs Vestkysten i det voldsomme stormvejr, skriver Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter.

To personer blev skyldet i vandet ved Nørre Vorupør Mole.
To personer blev skyldet i vandet ved Nørre Vorupør Mole.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien 112.