Rasmus overrasker Fotovognen på video: - Et lynhurtigt indfald

Rasmus Johansen var klar på at lave sjov, da han mødte Fotovognen i landsbyen Fly.

Normalt er det Fotovognen, der tager ud og overrasker midt- og vestjyder, når optagelser skal i kassen, men det betyder ikke, at det ikke kan gå den anden vej rundt.

Det oplevede besætningen i landsbyen Fly syd for Skive, hvor de mødte den 41-årige skolelærer Rasmus Johansen, der med det samme øjnede chancen for at lave sjov.

- Jeg spurgte, om jeg måtte få et billede, og da jeg så hentede min telefon, ombestemte jeg mig og lavede en video i stedet for, siger Rasmus Johansen, der straks gik i gang med at interviewe i bedste Fotovognen-stil.

- De tager jo en med bukserne nede nogle gange, så jeg tænkte, at jeg ville vende det hele lidt på hovedet. Det var bare et lynhurtigt indfald. Folk synes det var rigtig sjovt, da jeg smed det på Facebook, lyder det.

Videoen kan du se øverst i artiklen.

- Han tog røven på os

Vært Anders Toft Bro var hurtig til at gribe situationen og lege med.

- Han tog lige røven på os, for vi var egentlig på vej afsted igen. Men vi kunne lynhurtigt mærke, at han var en gøgler af guds nåde, og at han var med på lidt sjov. Og så var det jo bare at følge med.

- Jeg bliver glad hver gang, der er nogle, som kender os. Vi synes, det er fantastisk, at folk vil være sammen med os i det fællesskab, der er omkring programmet, lyder det fra Anders Toft Bro.

Fotovognens besøg i Fly kan ses herunder.

Fotovognen besøger Fly. 

 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Samfund.