Politiet: Pas på glatte veje

Politiet opfordrer bilister til at køre forsigtigt på de glatte veje.

Midt- og Vestjyllands Politi fik fredag aften meldinger om fire færdselsuheld. Tre på Midtjyske Motorvej og et på Silkeborgmotorvejen.

To biler er havnet i grøften på Kjellerupvej. Den ene tæt ved Kjellerup, den anden lidt nord for byen. 

- Den ene bilist var endda kørt forbi den anden, der lå i grøften, men endte altså så selv med at køre i grøften, siger Vagtchef Henrik Nielsen. Han fortæller, at igen af de implicerede har alvorlige skader, men at begge blev kørt til tjek på skadestuen.

Glatføre var også årsagen til at en bil på Hjermvej nord for Holstebro også endte på siden i grøften. Fører og passagerer kunne selv kravle ud af bilen og var ikke kommet noget alvorligt til. 

Lørdag morgen advarer politiet på twitter mod glatte veje. 

 
 

Allerede fredag aften var der flere færdselsuheld på de glatte veje. Ifølge vagtchefen skyldes uheldene glatte veje, efter haglbygen der kom tidligere fredag aften.

- Bilisterne kører alt for stærkt, og de kører ikke efter forholdene, siger Allan Riis, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

To uheld er sket nord for Arnborg, dog uafhængigt af hinanden. Et uheld er sket tre kilometer syd for Arnborg, og det fjerde uheld er sket på Silkeborgmotorvejen ved Bording.

Politiet opfordrer til, at bilisterne kører forsigtigt på de glatte veje. Og samtidig opfordrer vagtchefen til, at bilisterne passer på politi, redningskøretøjer og bilister på de implicerede steder.

Endnu et uheld

Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Allan Riis, kan melde om endnu et uheld på Silkeborgmotorvejen ved Bording. Det er det femte inden for få timer. 

Uheldene er sket på grund af glatte veje, hvor bilisterne er skredet ud i midterrabatten og har ramt autoværnet. 

Ifølge politiet er der ikke melding om alvorlig personskade, men to er sendt til tjek på Herning Sygehus.