Politiet i stor antiterroraktion: Mindst to adresser ransaget i landsdelen

Politiet har ransaget to adresser i Gullestrup og Herning i forbindelse med dagens aktion.

Det er ikke kun adressen i Gullestrup, som der tidligere er fortalt om, som er blevet ransaget i forbindelse med politiets aktion i dag. En adresse i Herning er også blevet ransaget.

Politiet vil ikke kommentere på, om de har anholdt nogen her i landsdelen eller hvor de har været. Men fortalte følgende til pressemødet tidligere i dag:

- Vi har fået fat i alle dem, vi ledte efter. Der er altså ikke nogen på fri fod, siger Chefpolitiinspektør, Jørgen Bergen Skov.

Grundlovsforhør i morgen

På pressemødet fortalte chefpolitiinspektøren, at flere af de 20 anholdte vil blive fremstillet i et grundlovsforhør i morgen. Hvorvidt en eller flere af dem er her fra landsdelen, det ved vi ikke endnu.

Selvom politiet har fået fat i alle dem, som de har jagtet i dag, så betyder det ikke, at der ikke stadig er trusler.

- Det ændrer ikke på terrortruslen mod Danmark, der fortsat er alvorlig, fortæller Operativ chef i PET, Flemming Drejer.

Efter dagens aktion er Statsminister Mette Frederiksen kommet med en skriftlig kommentar.

- Den er en påmindelse om, at vi skal tage terrortruslen alvorligt, idet der også i Danmark befinder sig personer, der både har intention og kapacitet til at begå terrorangreb, udtaler Statsminister, Mette Frederiksen.

Det var klokken 17, at Københavns Politi kunne fortælle om dagens aktion på et meget kort pressemøde.

Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien 112.