Politiet beslaglægger ulovligt stof: Et gammelt rusmiddel er på mode igen

Tre personer fra Ringkøbing er sigtet for ulovlig besiddelse af et flydende rusmiddel kaldet fantasy.

Lokalpolitiet i Ringkøbing har sigtet to kvinder og en mand på henholdsvis 32, 32 og 23 år i en sag om ulovlig besiddelse af et rusmiddel kaldet 'fantasy'. I alt var de i besiddelse af fire liter fordelt i syv flasker. 

Politiet fik et tip om, at de tre personer var i besiddelse af det ulovlige stof på en landejendom i oplandet til Ringkøbing, inden der blev foretaget en ransagning tirsdag den 25. maj. 

Fantasy er et sløvende rusmiddel, som virker på stort set samme måde som alkohol og indtages ved at drikke små shots af det flydende stof. Det har tidligere været anvendt som bedøvelsesmiddel i Danmark, men blev hurtigt kasseret på grund af for mange bivirkninger. 

Politiet advarer

Politiassistent Martin Bjerg fra lokalpolitiet i Ringkøbing oplyser, at stoffet også var på mode i Ringkøbing og omegn for 8-10 år siden, men at tirsdagens hændelse er den seneste siden da. 

- Det er et rigtig farligt stof, fordi det formentlig bliver blandet i et lille hjemmelaboratorie. Derfor advarer vi på det kraftigste mod stoffet, siger politiassistent Martin Bjerg. 

De tre personer er lige nu sigtet i sagen, imens den igangværende efterforskning skal afgøre sagens videre forløb.