Politidirektøren siger op

Politidirektør Jens Kaasgaard siger sin stilling op - for at søge den igen.

Politidirektøren for Midt- og Vestjyllands Politi er ude i en slags jobmæssig finte, der enten kan bringe ham i de arbejdsløses kø, eller sikre ham yderligere beskæftigelse som politidirektør.

Alle politidirektører i Danmark er åremålsansat. Jens Kaasgaard fyldte 60 i december og hans ansættelse udløber 1. august. Han har mulighed for at forlænge kontakten i tre år, men i stedet har Jens Kaasgaard altså valgt at satse, ved at sige sin stilling op. Det har han meddelt justitsministeren.

Når stillingen som Politidirektør i Midt- og Vestjylland så bliver slået op, vil Kaasgaard søge den igen. Hvis han får stillingen, hvad han håber på, så skal der laves en ny kontrakt, der varer længere end tre år.

- Jeg har ikke ønsket en forlængelse, fordi som reglerne er skruet sammen kan jeg få tre år, og så ville jeg stå på gaden. Og derfor har jeg sagt, jeg ikke ønskede en forlængelse, som jeg godt kunne have fået. Det betyder, at stillingen bliver slået op og jeg agter også at søge stillingen, så må vi se hvad der sker, siger Jens Kaasgaard


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien 112.