Overraskelse: Viborg HK slog FC Midtjylland

Viborg HK leverede overraskelsen og bankede FC Midtjylland med cifrene 24-20. Det skete efter en intens kamp, hvor begge hold havde større føringer.

Viborg slog FC Midtjylland

Spillerne fra Viborg HK falder nok ikke i søvn lige foreløbig. For håndboldkvinderne leverede her til aften en vaskeægte overraskelse og slog DM-favoritterne fra FC Midtjylland i egen hule.

Begge mandskaber var ubesejrede efter de første tre kampe - og stillingen ved pausen var da også helt lige efter en halvleg, hvor FC Midtjylland var mest i front.

Hunulvene var også i front fra begyndelsen af 2. halvleg, men ved stillingen 12-15 til FC Midtjylland skete der noget i Viborg-lejren. Og med 12 minutter tilbage af kampen kunne Ann Grete Nørgaard bringe viborgenserne i front med 21-17.

Minuttet efter brændte FC Midtjyllands Fie Woller et straffekast, og efter en ti minutter lang scoringspause til midtjyderne hev Viborg HK en sejr på 24-20 i land.

Det er første gang i syv forsøg, det bliver til Viborg-sejr over rivalerne fra FC Midtjylland.