Overblik over transfers: Thisted henter flere

Få overblikket over transfers i de midt- og vestjyske Superliga og NordicBet Liga-klubber.

Da måneden skiftede fra januar til februar stoppede fodboldens transfervindue. Det betyder, at klubberne må vente til sommer med at købe yderligere forstærkninger i andre klubber.

Hos de midt- og vestjyske klubber løb Superligaens nummer ét, FC Midtjylland, med det meste af opmærksomheden, da de solgte deres norske topscorer for et stort beløb. 

Hos klubberne i NordicBet Ligaen var der dog også gang i svingdøren, og her får du overblikket over, hvilke spillere der røg ud og ind. 

FC Midtjyllands Alexander Sørloth.
FC Midtjyllands Alexander Sørloth.
Foto: Scanpix / Henning Bagger

FC Midtjylland

På heden har de tjent massevis af penge, men de har også fået hentet en gammel klubkending hjem. Efter en tur hos skotske Celtic FC er Erik Sviatchenko vendt hjem til heden på en lejeaftale.

Mest opsigtsvækkende er det store salg af Alexander Sørloth dog.

- I dette vindue har vi solgt spillere, som forventeligt vil genere langt over 200 millioner kroner til FC Midtjylland. En historisk bedrift. Det er en stor dag for FC Midtjylland, og vi er stolte af at levere det med afstand største salg i Superligaens historie, beretter administrerende direktør Claus Steinlein på klubbens hjemmeside.

FC Midtjyllands vintertransfers

 

 
 
Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Silkeborg IF

Hos Silkeborg finder man den Superliga-klub, der havde bedst tid i Superligaen. Bare to transfers blev det til – mindre end alle andre klubber. Væk røg den farverige kantspiller Robert Skov, der skiftede til FC København.

På transfervinduets sidste dag blev hans erstatning fundet hos bundproppen Randers FC. Vladimir Rodic er navnet på Skovs erstatning.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Silkeborg IFs manager, Peter Sørensen. 

Silkeborg IFs vintertransfers

 

 
 
Foto: John Randeris / Ritzau / Scanpix

Thisted FC

Hos Thisted FC mistede de holdets store profil, Mikkel Agger, og hvor Hannes Anier er kommet ind som erstatning.

I løbet af det kommende døgn vil der dog blive præsenteret yderligere to udlændinge i klubben, ligesom de har planer om at offentliggøre tre kontraktforlængelser.

Derfor er cheftræneren tilfreds med vinduet.

- Jeg synes, vi er kommet styrket ud af det. Hvis vi kigger firkantet på det, har vi mistet Mikkel Agger fra startopstillingen, og der har vi fundet en god erstatning og styrket bredden, siger Joakim Mattson.

Ifølge TV MIDTVESTs oplysninger vil de kommende præsentationer styrke Thisted FC i både forsvaret, midtbanen og angrebet.  

Thisted FCs vintertransfers

 

 
 
Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Viborg FF

Ligesom hos Thisted, er man i Viborg godt tilfreds med transfervinduet. Fire spillere er røget ud, mens fire spillere også er kommet ind, og det fulgte den plan, som klubben havde lagt.

- Vi er sindssygt godt tilfreds. Vi synes, vi står stærkere end i efteråret. Vi har fået fyldt de huller ud, vi synes, vi havde. Det har været et rigtig godt transfervindue, og vi er lykkes med det meste af det, vi har sat os for, siger sportschef Jesper Larsen.

Han regner desuden med, at klubben med de nye spillere og tilbagekomsten af flere skadede kan tage store skridt op i den sjove del af  tabellen.

Viborg FFs vintertransfers

 

 
 
Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Skive IK

Hos Skive IK har de fået trimmet den trup, som indtil videre har kastet en bundplacering af sig. Frederik Brandhof er blandt andet kommet både ud og ind af svingdøren, så han stadig er at finde i truppen.

En god håndfuld nøjes dog med at forlade klubben, og alt i alt er det tilfredsstillende for sportsdirektøren.

- Jeg synes, vi er styrket. Vi har styrket kvaliteten og slækket på kvantiteten, og det er i sig selv også en styrke. Med 27 spillere kan det være svært at navigere i, så det var en klar prioritet at få ryddet op, siger Rasmus Brandhof.

Skive IKs vintertransfers


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Sport.