Over 8.000 har hentet TV-app: Her er de smarte tricks

TV MIDTVEST Play har nu tusindvis af brugere. Her finder du en guide til appen.

02:27

Her er alle de smarte funktioner. Her er vores videoguide til TV MIDTVEST Play.

I sidste måned lancerede vi her på TV MIDTVEST en ny app. TV MIDTVEST Play hedder den. Appen byder et nemt overblik over vores serier, reportager, dokumentarer og programmer.

Og som flere TV MIDTVEST-seere løbende har eftersprugt, har TV-appen også en programoversigt. Her kan du nemt finde ud af, hvad der bliver sendt på kanalen i løbet af dagen og en uge frem. Du finder oversigten ved at trykke på "Live TV" når du er inde i appen. 

TV MIDTVEST Play virker både på smartphone og tablet - og virker sammen med ChromeCast og AirPlay, hvis du vil se indholdet på den store tv-skærm derhjemme. 

Download appen ved at trykke på det relevante link herunder. Og lær alle funktionerne at kende i guiden øverst i artiklen her. 

Har du Android-tablet eller smartphone? Så download TV MIDTVEST Play her i Google Play Store

Bruger du iPhone eller en tablet med iOS? Så find TV MIDTVEST Play i App Store lige her

Om TV MIDTVEST Play

TV MIDTVEST Play er bygget op som en enkel app med en forside fuld af streaming-fristelser fra programuniverset.

Her vil seere nemt kunne få overblik over nye serier, reportager, dokumentarer og programmer. Populære programmer er samlet i lister, så man nemt kan finde det afsnit, man søger. 

Under menupunktet Nyheder findes dagens nyhedsudsendelser og indslag. Live TV gemmer på TV MIDTVESTs egen kanal og en megen efterspurgt programoversigt. Så kan du nemt se, hvad der kommer i TV på TV MIDTVEST - og på de andre kanaler fra TV 2 regionerne. 

Mine klip giver mulighed for at gemme udsendelser, du vil se senere. 

Over 8.000 har hentet appen, siden den blev lanceret 23. maj 2018. 

Bemærk at TV MIDTVEST nu har to apps. Nyheds-appen "TV MIDTVEST" til at læse artikler og få et overblik over dagens begivenheder i Midt- og Vestjylland. Og nu også TV-appen "TV MIDTVEST Play" til at streame og caste vores programmer og nyhedsudsendelser. 

Læs meget mere om appens funktioner på tvmidtvest.dk/app

Læs også Nu er den her: Ny app fra TV MIDTVEST