Otte gode råd: Sådan kommer du bedst tilbage efter ferien

Det kan være hårdt at komme tilbage på arbejde efter en god ferie. Men vi har samlet en række råd til, hvordan du klarer opgaven bedst.

Feriebillederne er taget, og strandstolen eller vandreskoene er blevet byttet ud med de vanlige omgivelser på arbejdspladsen.

Det kan være hårdt at komme i gang igen, især hvis man har haft en længere og meget afslappet ferie. I denne uge sætter TV MIDTVEST fokus på, hvordan Midt- og Vestjyderne kommer hjem fra sommerferien, og i den forbindelse har vi talt med ekspert i arbejdsglæde og stifter af arbejdsglæde.nu, Alexander Kjerulf, om, hvordan man kommer tilbage fra en forhåbentligt dejlig ferie.

- Først og fremmest vil jeg sige, at hvis man har det decideret dårligt med at komme tilbage fra ferie og kun tænker på næste gang, man har fri, så kan det være et signal om, at man måske skal lave noget andet. Man skal glæde sig til at komme på ferie, men også til at komme på arbejde igen, forklarer han.

Ellers fokuserer han på, at man skal huske ikke at lægge for hårdt ud.

- Noget jeg selv gør er aldrig at starte med den største og mest komplicerede opgave. Start roligt ud, især hvis du er kommet lidt bagud. Det skal man acceptere, så man ikke starter stresset ud, siger han.

Otte gode råd til en god start


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Samfund.