Ørum: Thorsøs afgang et selvmål

I går blev John Thorsø kuppet ud af Nordvestjysk Erhvervsråd. Idag får han opbakning fra folketingsmedlem og partifælle Per Ørum Jørgensen.

Det konservative folketingsmedlem Per Ørum Jørgensen forstår ikke, hvorfor John Thorsø, anført af regionsrådsmedlem Bent Ove Pedersen, i går blev kuppet ud af bestyrelsen for Norvestjysk Erhvervsråd

 - John Thorsø har været et godt ansigt udadtil, og han har åbnet en masse døre ind til Christiansborg. Derfor er det helt uforståeligt at han er blevet kuppet ud af bestyrelsen. Og det er ærgerligt at sende et signal ud i det politiske system om, at der er splittelse i Holstebro, Siger Per Ørum Jørgensen.

Der er gået valgkamp i det

Per Ørum Jørgensen mener det er vigtigt at stå sammen i en tid hvor både motorvejs- og sygehusdebat er på sit højeste. Og han mener det er et udtryk for kommunal valgkamp, at John Thorsø blev væltet som formand.

 - Der er mange af mine kolleger på Christiansborg der undrer sig over det der er sket. Og det er jo lykkedes John Thorsø at få mange folketingspolitikere og ministre til området, understreger Per Ørum Jørgensen.

Se i øvrigt indslaget fra TV/MIDT-VEST fredag aften, hvor John Thorsø er med i studiet.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Erhverv.