Online dagligvarehandel stiger

Den online dagligvarebutik Osuma.dk har siden 2012 tredoblet antallet af leveringer i det midt - og vestjyske.

Handlen på internettet stiger stødt, og samtidig bliver vi mere og mere trygge ved at handle online. Så trygge, at vi også er begyndt at købe vores dagligvarer på nettet.

I Midt og Vestjylland er den største udbyder Osuma. De dækker godt halvdelen af landsdelen og samarbejder med Kvickly og Superbrugsen i Skjern, Give, Kjellerup og Vinderup. Herfra får kunderne hver dag leveret dagligvarer direkte til køkkenbordet.

Børnefamilierne er storkunder

Og midt- og vestjyderne har taget muligheden til sig. Siden begyndelsen i 2012 har online supermarkedet tredoblet antallet af leveringer i det midt og vestjyske.

- Det er børnefamilierne, som er den største gruppe, men det er også mennesker, som gør karriere og har rigtig travlt med deres arbejde, og som gerne vil spare tiden, fortæller direktør hos Osuma, Steen Trier Hansen.

Her mærker de også, at interessen for online supermarkedet er stor hos dem, som ikke har et supermarked i nærheden af, hvor de bor, eller som ikke selv er i stand til at komme ned i et supermarked.

- Der er en del ældre, der benytter sig af vores tilbud, fortæller Steen Trier Hansen til TV MIDTVEST.

Ambitiøse planer

Hos Osuma forventer de at gøre et endnu større indtog i landsdelen.

- Vi har en ambition om, at vi skal dække hele det midt - og vestjyske område i løbet af 2015, så vi kan komme ud til at husstande. Den er vi ret sikker på, at vi kan nå i mål med.

I blandt andet Vinderup har de stor succes med samarbejdet med Osuma.dk:


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Samfund.