Nyhedsserie: Krise-knuserne

Krisen kradser - men ikke alle steder. TV/MIDT-VEST sætter fokus på virksomheder, der klarer sig godt trods lavkonjunktur.

Vi hører det igen og igen: Danmark er præget af krise og lavkonjunktur.

Men der er - heldigvis - også steder, hvor der går godt, og TV/MIDT-VEST sætter i denne uge fokus på virksomheder, der går mod strømmen. Vi kalder nyhedsserien Krise-knuserne, og vi samler i løbet af ugen alle indslag her på siden:

Mandag

Første afsnit handler om Skov i Glyngøre, der producerer ventilations- og klimaanlæg til landbruget. Virksomheden med 270 ansatte har mere end fordoblet sin omsætning på tre år.

02:27 Luk video

Tirsdag

Dagens kriseknuser er isenkramfirmaet F&H of Scandinavia i Viborg. I en svær branche har virksomheden formået at vokse under finanskrisen. Grossistfirmaet koncentrerer sig om at levere til butikker i Skandinavien.

02:18 Luk video

Onsdag

I tredje afsnit besøger vi tankvognsproducenten VM i Tarm, som har firedoblet sit overskud.

02:05 Luk video

Torsdag

Uanset krisen, så går salget af dyr whisky og rom forrygende for firmaet Mac Y i Frederiks. Virksomheden importerer spiritus fra det meste af verden og sælger det til danske specialbutikker og restauranter. Siden 2008 er omsætningen vokset med 65 procent, og der er ansat flere medarbejdere.

02:17 Luk video

 

Fredag

I sidste afsnit af Krise-Knuserne forsøger at vi give et bud på årsagen til, at nogle virksomheder trodser krisen.

01:50 Luk video

02:51 Luk video