Ny direktør: Vi skal fortsat være et stærkt regionalt medie

Lone Sunesen, der tirsdag blev offentliggjort som ny kvinde i direktørstolen efter Ivar Brændgaard, har mange planer for TV MIDTVEST.

Efter knap 28 år på direktørposten takker Ivar Brændgaard af, og nuværende chef for DR Midt & Vest tager over. Den 45 årige Lone Sunesen, der er født og opvokset i Thisted, har store planer for TV MIDTVESTs fremtid.

- Jeg håber da, at seerne kommer til at mærke, at vi fortsat er et stærkt regionalt medie, som TV MIDTVEST allerede er i dag. Min vigtigste opgave bliver at sikre, at TV MIDTVEST og programmerne stadigvæk er midt- og vestjydernes foretrukne medie.

Det er jo ikke lige dem, vi finder bag fladskærmen derhjemme i stuerne.

Lone Sunesen var selv i praktik på tv-stationen tilbage i 90’erne. Selvom hun har respekt for måden, stationen blevet drevet på i dag, så kommer der forandringer til.  

- Det er lidt for tidligt at løfte sløret for, hvordan jeg godt kunne tænke mig se det blive udformet, men der hvor vores udfordring er, det er at få fat i de yngre tv-brugere, for det er jo ikke lige dem, vi finder bag fladskærmen derhjemme i stuerne. De har jo nogle helt andre medievaner, forklarer den kommende direktør.

De seneste 21 år har Lone Sunesen boet i Holstebro. 

Hør eller genhør hele interviewet med den kommende direktør. 

 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Samfund.