Ny aftale: 15 millioner kroner til bedre veje i Midt- og Vestjylland

Struer, Ans og Vilsund er blandt de steder, hvor vejforholdene skal forbedres som en del af ny trafikaftale.

Regeringen har sammen med DF indgået en aftale, som sikrer i alt knap 100 millioner kroner til bedre fremkommelighed på vejene. Det skriver Transport-, Bygnings- og Boligministeriet i en pressemeddelse.

I finanslovsaftalen for 2018 blev der afsat 50 millioner kroner til initiativer på transportområdet i både 2018 og 2018, og de penge er nu blevet fordelt på konkrete projekter.

Minister: Små tiltag har stor effekt

Her i landsdelen er der tre projekter, som bliver til virkelighed: Et nyt venstresving på Bredgade i Struer, en krydsombygning ved Ansvej i Ans og endnu en krydsombygning på Åsvej i Vilsund. De tre trafikale ombygninger i Midt- og Vestjylland kommer samlet set til at koste 15,1 millioner kroner.

- Det er mindre tiltag, men beregninger viser, at de vil have stor effekt på fremkommelighed og sparet rejsetid. Når forbedringerne er på plads, vil det komme de borgere og virksomheder til gavn, som hver dag er afhængige af at kunne komme sikkert og hurtigt frem. Det er til gavn for hele Danmark, siger transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA). 

I alle de konkrete tiltag er det målet, at trafiksikkerheden skal blivve højere. Du kan læse mere om projekterne i Vilsund, Ans og Struer her.

Oversigt over de aftalte initiativer


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Trafik.