Nu viser TV MIDTVEST lokale vejrudsigter

Fra i dag sender TV MIDTVEST lokale vejrudsigter, lige efter udsendelsen klokken 19.30. Prognoserne bliver lavet af TV2 Vejret.

Mange seere har længe ønsket det - nu kommer den: En regional vejrudsigt på TV MIDTVEST.

Prognoserne bliver lavet af TV2 Vejret og præsenteres blandt andet af Peter Tanev.

quoteVi har glædet os som små børn til at få lov at lave vejr til jer.

Peter Tanev, TV2 Vejret.

- I skal forvente en lokal vejrudsigt og forhåbentlig også en mere præcis vejrudsigt. Vi har jo den udfordring, når vi her på TV2 laver vejrudsigter, at det kan være svært at få det helt lokale vejr med, forklarer Peter Tanev,

- Og I ved om nogen, derude vestpå, hvor meget vejret betyder. Der kan være stor forskel på, om man er helt ude ved vestkysten eller man er lidt længere inde i landet.

Glædet sig som små børn

Tv-værten glæder sig til at lave vejrudsigter til midt- og vestjyderne.

- Vi har glædet os som små børn til at få lov at lave vejr til jer. I er jo i et hjørne af Danmark, hvor der sker meget. Øster Kælkær er et af de første steder, vi får nattefrost, vi har bunden af Limfjorden ved Skive, hvor vi skal holde øje med vandstandene, når der er storme og vi har stormene ude ved vestkysten med vindstød af storm- og orkanstyrke, siger Peter Tanev og fortsætter:

- Det er noget, vi er fascineret af og det tror jeg også, seerne er.

De regionale vejrudsigter fra Peter Tanev og hans kollegaer på TV2 Vejret kan ses på TV MIDTVEST fra i aften i forlængelse af nyhedsudsendelsen klokken 19.30.

Peter Tanev fortæller om de vejrudsigter, der kommer hver dag fra i morgen.

Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Vejr.