Nordvestjysk Cykelweekend: Denne strækning kan blive afgørende

Andendagen i Den Nordvestjyske Cykelweekend byder på særligt én svær strækning, hvor feltet formentlig vil blive splittet.

Fredag, lørdag og søndag løber Den Nordvestjyske Cykelweekend af stablen. Her kæmper 180 professionelle cykelryttere fra hele Europa om store pengepræmier og vigtige point til Europa-ranglisten.

Hele den danske cykelelite deltager også i løbene, og fredag var det netop en af de danske ryttere, der trak det længste strå i Grand Prix Himmerland Rundt, da Nicolai Brøchner fra Riwal Platform kom først over målstregen. 

Lørdag er det Grand Prix Viborg, der er på programmet. Her peger TV MIDTVESTs cykelkommentator Kai Hartmeyer på særligt én strækning, der formentlig vil skille feltet ad.

- Raunsbjergvej er smal, og der er huller i vejen. Der kan man da ikke køre cykelløb, lød det fra Kai Hartmeyer, da han fredag var ude og se på ruten.  

Det er på strækningen ved Dollerup, at et skarpt sving, smalt vejforløb og huller i vejen kan blive afgørende for dagens etape.
Det er på strækningen ved Dollerup, at et skarpt sving, smalt vejforløb og huller i vejen kan blive afgørende for dagens etape.

Han forudser, at den 300-400 meter lange strækning ved Dollerup kan blive afgørende for dagens resultat.

- Her bliver de siet fra. Vejen er ikke egnet til cykelløb, men det er en del af disciplinen at kunne klare de her strabadser, siger Hartmeyer.  

Du kan følge cykelløbet på TV MIDTVEST MOKKA fra kl. 14.30 til kl. 18.30, hvor Kai Hartmeyer og Christian Ranneries kommenterer.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Sport.