Ni kan nå Verdensholdet

I weekenden var der udtagelsesstævne i Vejle til det nye DGI Verdenshold. 180 gymnaster er skåret ned til 40 og ni af dem kommer herfra landsdelen.

I weekenden skulle 116 unge piger og 64 unge mænd kæmpe om de 28 pladser på DGIs nye verdenshold - det 8. verdenshold i historien.

De 180 håbefulde gymnaster var gennem forskellige prøver ved udtagelsesstævnet i Vejle, og søndag kunne DGI sætte navn på 20 unge mænd og 20 unge kvinder. Inden på fredag i den kommende uge skal de 40 gymnaster reduceres yderligere til 14 og 14, hvilket sker efter bl.a. samtaler onsdag og torsdag.

Blandt de nu 40 tilbageværende gymnaster, der stadig er med i kapløbet om pladserne på verdensholdet 2010, er 9 her fra landsdelen:

- Laura Ballentin, Viborg- Maria Søndergaard Lysdal, Holstebro- Elisabeth Fahlgren Andersen, Holstebro- Louise Andersen, Herning- Mikkel Højen, Viborg- Morten Stuckert Askjær, Holstebro- Stefan Dam Graversen, Struer- Nicolai Strandby Christensen, Ulfborg- Søren Würtz Bredahl, Viborg- Anne Hviid Kristensen, Holstebro

DGI offentliggør navnene på det endelige hold af 28 gymnaster fredag den 26. februar kl. 12. Det nye verdenshold samles til første træning søndag den 7. marts, og deres første opvisning giver de til september.

Se mere om Verdensholdet.