Motorvejsulykke har krævet endnu et dødsoffer

En voldsom ulykke på Midtjyske Motorvej torsdag aften har nu kostet to mennesker livet. En 49-årig kvinde døde lørdag af sine kvæstelser.

Den voldsomme trafikulykke torsdag aften på Midtjyske Motorvej mellem Arnborg og Brande har nu krævet sit andet dødsoffer. 49-årige Gitte Schmidt fra Haderslev døde lørdag af sine kvæstelser. Det fortæller Bent Smedegaard fra Lokalpolitiet i Herning.

43-årige Jeanne Overgaard Carlsen fra Kolding blev erklæret død på stedet, efter at hun var blevet slynget ud af bilen, da den blev påkørt bagfra. Den nu afdøde 49-årige fører af bilen blev kort efter ulykken fløjet til Aarhus Universitetshospital i Skejby med alvorlige kvæstelser i hovedet, men hendes liv stod ikke til at redde.

Manglende lys og lav hastighed

Den 43-årige kvindes datter var også med i bilen. Hun brækkede ryggen ved ulykken og er ifølge politiet forsat indlagt på Regionshospitalet Herning.

Ifølge vidneforklaringer så var det manglende lys og lav hastighed, der var skyld i ulykken. Det var en 39-årig mand fra Brande, som kørte den bagfrakommende bil, der ramte den tilsyneladende langsomt forankørende bil.

Han var efterfølgende så chokeret over ulykken, at han ikke kunne huske, hvad der var sket. 

- Det er nu lykkedes os at afhøre manden, men han er ikke kommet med afgørende oplysninger i sagen, fortæller Bent Smedegaard.

Manden har forklaret politiet, at han kørte de tilladte 130 kilometer i timen, men at han ikke så den forankørende bil, før han påkørte den.

Politiet afventer derfor bilinspektørens rapport, der skal klarlægge, hvordan ulykken kunne ske. 

 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien 112.