Lufthanvnsdirektør stopper i Karup

Erik Jakobsen, der om nogen har tegnet lufthavnen i Karup går på pension efter 21 år hos lufthavnen.

Lufthavnsdirektør i Karup Lufthavn Erik Jakobsen går på pension. Erik Jakobsen kom til Lufthavnen i 1995, da den gik fra at være SAS-kontrolleret til at få ejerskab af de ni kommuner, der i dag udgør ejerkredsen. Han er tilfreds med, at han på de 21 år i jobbet har løst opgaven med at få Lufthavnen i omdrejninger.

- Jeg fik jo den opgave at bygge en organisation op, at bygge vores systemer op, så vi kunne servicere alle i et liberaliseret marked. Det kan vi sige, at det kan vi i dag. Og lufthavnen kører fint, uanset om jeg er her eller ej, så man kan sige, at mit job det er sådan set også afsluttet, siger Erik Jakobsen.

Lufthavn med tro på vækst

Siden Lufthavnen skiftede operatør til selskabet DAT tidligere på året, er troen på tingene også vendt tilbage blandt ejerkommunerne, der forventer sorte tal på bundlinjen i 2017 efter flere års faldende indtjening og underskud.

- Jeg er glad for, at vi har fået en operatør i Danish Air Transport (DAT), som laver det produkt som kunderne gerne vil have, og det ser ud til at være i vækst, og det har været det siden april, og det ser ud til at det fortsætter, derfor er jeg glad for, at vi nu er på vej op ad igen. Men det har jeg heller aldrig været i tvivl om, at vi kunne, når bare vi fik det rigtige produkt, siger Erik Jakobsen.

Erik Jakobsen spiller fortsat en rolle i Lufthavnen indtil en ny direktør er fundet.  

Se interivew med Erik Jakobsen i videoen: 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Erhverv.