Lav en Knæk Cancer-blomst og støt kampen mod kræft

Knæk Cancer-ugen går snart i gang, og i år kan du være med til at donere penge til formålet uden at skulle have penge op ad lommen.

En grinende baby med ansigtsmaling i hovedet, flydende svømmepiger og sten på stranden.

Den sorte og røde Knæk Cancer-blomst er blevet lavet på mange kreative og sjove måder gennem årene. 

Nu beder vi dig om at lege med igen.

I forbindelse med Knæk Cancer-kampagnen, der blev skudt i gang den 1. oktober, beder vi dig om at dele et Instagram-billede af din egen personlige udgave af den velkendte Knæk Cancer-blomst.

Mange kreative bud

Din Knæk Cancer-blomst kan nemlig gøre en forskel i kampen mod kræft.

Boozt donerer 20 kroner pr. godkendt billede op til 450.000 kroner. Det gælder for alle billeder, der bliver uploadet fra den 1. oktober 2019 til den 26. oktober 2019.

 
 
Foto: Stine Skafte

Sophie Leegaard, der er kreativ konceptudvikler hos TV2 Marketing og arbejder med Knæk Cancer-projektet, fortæller:

- Knæk Cancer-blomsten gør det muligt for danskerne at være med til at samle ind, selvom de ikke har mulighed for at hive penge op ad egen lomme. De skal bare kaste lidt tid og kreativitet ind i det. Vi er meget spændte på at se, hvad der kommer ind.

RETNINGSLINJER

Hvis du skaber din egen Knæk Cancer-blomst vil du også have mulighed for at få dit foto vist i det store indsamlingsshow, der bliver vist på TV2, som TV MIDTVESt's regionale vinder. 

 
 
Foto: My Bui

- Det kan være svært at mobilisere så mange mennesker over hele landet, men her får man virkelig følelsen af, at folk står sammen. Når man går ind på Instagram og søger på #knækcancerblomst og scroller igennem, får man fornemmelsen af et fællesskab, siger Sophie Leegaard.

Du deltager ved at dele din Knæk Cancer-blomst på Instagram med hashtaggene #knækcancerblomst og #tvmidtvest senest den 21. oktober.

Én milliard kroner til kampen mod kræft

Sidste år indsamlede danskerne 141.895.200 kroner ved den syvende udgave af Knæk Cancer-ugen, hvor TV2 samler ind i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse.

Igennem årene har Knæk Cancer-indsamlingen tilsammen rundet én milliard kroner.

SÅDAN BLIVER DONATIONERNE BRUGT