Kritik af huller i gågade

Det er ikke kun vejene i landsdelen, der er dårligt vedligeholdt. I Holstebro er gågadens belægning under kritik. Her resulterer huller i brækkede lemmer.

TV/Midt-Vest har i den sidste uge haft fokus på problemer med store huller i landevejene. Men det er ikke kun bilister der er trætte af dårlig vedligeholdelse.

Lars Rudolf fra Holstebro var uheldig og snublede i et hul på gågaden i Holstebro. Det kostede en brækket fod.

- Jeg så ikke hullet, derfor faldt jeg og lå lidt fortumlet. Folk troede straks at når en ældre mand som mig falder, er det hjertestop. Det var det ikke, det var min fod som brækkede af at træde forkert her i hullet, fortæller Lars Rudolf.

Der er flere huller i dele af gågadenettet i Holstebro. Kommunen erkender da også at gågaden flere steder er i for dårlig stand.

- Hvis der er huller er det beklageligt. Vi har planer om at renovere de steder, der er problemer, når frosten forsvinder. Men selvfølgelig skal gågaden være farbar indtil den videre renovering går igang, siger Eli Vium, der er næstformand i Teknisk Udvalg i Holstebro Kommune.

Se historien herunder:

I onsdags brækkede en mand foden, da han snublede i et hul i asfalten. Mange andre bliver også generet af gågadens dårlige stand.

Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Samfund.