Kristian Jensen med i Vild med Dans

Venstres Kristian Jensen har ifølge B.T.takket ja til at optræde i det populære danseprogram Vild med Dans til efteråret.

Til efteråret får Venstres gruppeformand sved på panden - ikke på grund af kritiske spørgsmål fra pressen, men fordi han deltager i underholdningsprogrammet Vild med Dans. Det gør han i hvert fald, hvis man skal tro B.T. Avisen erfarer, at Kristian Jensen nu har takket ja efter at have været på TV 2's ønskeliste i flere år.  Men hverken TV 2 eller Kristian Jensen har villet bekræfte hans deltagelse over for avisen.

Jensen ikke dygtig danser

Den professionelle danser Marianne Eilhilt, der tidligere har vundet Vild med Dans-finalen med henholdsvis Joachim B. Olsen og Robert Hansen som partnere, var i 2008 dommer i en Vild med Dans-dyst under en byfest i Lind. Her blev daværende skatteminister Kristian Jensen kåret som som vinder. Alligevel er Marianne Eilhilt ikke synderligt imponeret over hans evner:

- Jeg husker ham som en glad og munter fyr, der var fuld af god stemning. Men jeg husker ham slet ikke som en god danser. Han havde da lidt rytme, men det var ikke teknikken, der pressede på, siger hun til B.T.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Politik.