Kristendemokrater klar til valg: En kæmpe lettelse

Der er stadig brug for os på landsplan, regionalt og lokalt, siger partiets viceborgmester i Ringkøbing-Skjern.

Kristendemokraterne vil også være at finde på stemmesedlen, når der skal være folketingsvalg næste gang.

Det står fast, efter at det er lykkedes partiet at skaffe de nødvendige 20.000 underskrifter, oplyser landsformand Stig Grenov.

- Det er en kæmpe lettelse. Det har været lidt op ad bakke, fordi det har vist sig, at flere af de underskrifter, vi havde skaffet, var blevet for gamle. Derfor skulle der samles endnu flere, så vi er meget glade for, at der er så mange, der bakker op, siger partiets viceborgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune, Kristian Andersen, til TV MIDTVEST.

Han var folketingskandidat ved valget i 2015, men om han stiller op igen, afhænger blandt andet af kommunalvalget den 21. november, hvor han er borgmesterkandidat.

Ved folketingsvalget i 2015 fik Kristendemokraterne 0,8 procent af stemmerne og var dermed et pænt stykke fra spærregrænsen på to procent. Alligevel er Kristian Andersen ikke i tvivl om, at der stadig er brug for partiet. 

- Vi vil stadig kæmpe for den dagsorden, der handler om familiernes trivsel og de svage og udsatte grupper. Og det gælder både på landsplan, regionalt og lokalt, siger han.