Kør forsigtigt: Politiet melder om flere væltede træer på kørebanen

Vindstød af stormstyrke har ramt landsdelen. Og det har ført til flere væltede træer i både Salling, Viborg, Silkeborg og Struer.

ARKIVFOTO Foto: Christian Liliendahl / Ritzau Scanpix

Træerne er begyndt at vælte over hele kredsen. Sådan lyder det fra vagtchef Simon Skelkjær hos Midt- og Vestjyllands Politi.

- Vi har fået meldinger om væltede træer i både Salling, Struer, Silkeborg og Viborg, men ingen er kommet til skade, fortæller han. 

Vi har fået flere henvendelser indenfor den sidste times tid, så nu får vi de lokale vejmyndigheder til at rykke ud og rydde op i det omfang, det er muligt

Simon Skelkjær, vagtchef, Midt- og Vestjyllands Politi

Det er vindstød af stormstyrke, der har ramt den jyske vestkyst og altså har ført til flere væltede træer i landsdelen. 

Det er især et lavtryk, der passerer tæt forbi Danmark i aften og i nat og på sydsiden af det, at det bliver mest blæsende. Og det mærker mange midt- og vestjyder til lige nu. 

Og det samme gør Midt- og Vestjyllands Politi.

Læs også Vindstød af stormstyrke rammer den jyske vestkyst

- Vi har fået flere henvendelser indenfor den sidste times tid, så nu får vi de lokale vejmyndigheder til at rykke ud og rydde op i det omfang, det er muligt.

Fra vagtchefen lyder der torsdag aften en klar opfordring til bilisterne: Kør forsigtigt!

- Man skal være forsigtig både i nat og ud på morgentimerne, for især når det er mørkt er det svært at se, hvis der pludselig ligger et væltet træ på vejen, lyder det fra Simon Skelkjær.

Læs også Hård blæst og vindstød af stormstyrke ved vestkysten