Kærestepar frygtes druknet

Et kærestepar fra Viborg frygtes druknet i Randers Havn. Parret vendte ikke hjem efter fest.

Politiet leder i øjeblikket med dykkere i området i og omkring randers havn. Det sker fordi et kærestepar fra Viborg forsvandt natten til søndag. Og politiet frygter, de er druknet.

- Vi har ikke fået nogen livstegn fra dem, og kan derfor ikke udelukke, at der er sket en ulykke, siger vagtchef ved Østjyllands Politi, Brian Voss Olsen.

Der er tale om den 26-årige Louise Smaakjær Jørgensen og hendes 40-årige samlever Flemming Christian Rostgaard.

De havde været til fest på restaurant Pakhuset i Randers, og vidner så dem skændes højlydt uden for restauranten kl. 01:15 natten til søndag. Siden har ingen set dem, og da de ikke dukkede op på bopælen i Viborg meldte nervøse familiemedlemmer sagen til politiet.

Fandt briller og jakke

Under en storstilet eftersøgning i aftes fandt politiet Louise Smaakjær Jørgensens briller og Flemming Christian Rostgaards jakke på kajen i Randers Havn. Derudover viste det sig, at kvinden havde efterladt sin taske med mobiltelefon og medicin mod sukkersyge i restauranten. 

Det er politiets teori, at kvinden er faldet i vandet, og at manden derefter er sprunget ud for at redde hende. Der er ingen tegn på, at nogen er blevet skubbet i vandet, og politet formoder at kvinden er faldet i vandet efter et skænderi, hvor de begge har været berusede.

Politiassistent Svend Aage Kristensen fra Østjyllands Politi forklarer:


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien 112.