Jesper Jensen stopper i Aalborg

De skal finde en ny træner i Aalborg Håndbold til næste sæson. Jesper Jensen har netop meddelt, at han stopper efter to år i klubben.

Håndboldherrerne fra Aalborg Håndbold skal se sig om efter en ny cheftræner.  Efter at have stået i spidsen for det nordjyske hold i to år, har Jesper Jensen valgt at stoppe samarbejdet når sæsonen rinder ud til sommer. Afstand og familieliv er årsagen til at samarbejdet ophører.

- Trænerjobbet i Aalborg Håndbold kræver fuld fokus, og efter to sæsoner med pendling mellem Aalborg og Esbjerg og mit hensyn til familien, er vi kommet til den konklusion, at det ikke er holdbart i fremtiden. Derfor stopper jeg til sommer,  skriver Jesper Jensen i en pressemeddelelse.

Klubbens ledelse respekterer cheftrænerens ønske, men er kede af, at samarbejdet snart er forbi.

-Vi har haft en god dialog med Jesper og drøftet udfordringerne godt og grundigt igennem. Vi respekterer selvfølgelig hans beslutning. Vi har været glade for samarbejdet og håber naturligvis, at vi kan slutte af med at spille med om medaljerne. Vi har allerede indledt arbejdet med at finde en ny cheftræner, siger Jan Larsen, direktør, Aalborg Håndbold. 

Jesper Jensen har haft stor succes i den nordjyske klub. Aalborg Håndbold ligger  nummer syv i Boxer Herreligaen og har direkte kurs mod slutspillet.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Sport.