Jan Lindholt: Alt for lille erstatning

37.000 kroner. Det er, hvad Jan Lindholdt Mikkelsen har fået i erstatning for de 18 dage, hvor han var i fængsel mistænkt for mord. Alt for lidt, siger han selv.

Billedet af Jan Lindholt Mikkelsen ramte flere af de store avisers forsider, da det kom frem, at han var blevet fængslet, mistænkt for at stå bag mordet på Maria Møller Christensen. I 18 dage sad han der, indtil DNA-resultater pludselig frikendte ham. Nu er han så blevet tilkendt 37.000 kroner i erstatning, skriver aoh.dk

Alt for lidt

Men en erstatning på 37.000 kroner står ikke mål med det psykiske pres Jan Lindholt Mikkelsen har været under, siger han selv.

 - Jeg er skuffet. Jeg er blevet hængt ud på forsiden af aviserne, og jeg føler, at det her bliver betegnet som en normal sag, hvor man har givet tariffen, siger Jan Lindholdt Mikkelsen til aoh.dk.

Han mener selv, at han har gjort sig fortjent til ca. 100.000 kroner, fordi der har været så meget fokus på hans person og selve drabssagen. Han har da også mulighed for at anke erstatningen, hvis han ønsker det.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien 112.